Ambulant objectleider

Wij zijn per direct opzoek naar een ambulant objectleider in de regio Zuid-Holland / Brabant voor 28 tot 30 uur per week.

Functiebeschrijving:

Als Ambulant Objectleider zorg je ervoor dat de schoonmaakmedewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren op locatie. In deze functie heb je veel te maken met klanten en medewerkers; je bent hun eerste aanspreekpunt en bezoekt daarom ook verschillende locaties waar schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. Je hebt veel vrijheid en je werkt zelfstandig en je hebt ook verschillende verantwoordelijkheden.

Je zorgt dat er voldoende materialen en middelen aanwezig zijn. Als dat niet het geval is, breng je deze zelf langs. Je ziet erop toe dat de werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd worden en dat de schoonmaakmiddelen op de juiste wijze ingezet worden. Je controleert de dagelijkse werkzaamheden, ziet verbeterpunten en weet deze snel en effectief door te voeren binnen de dagelijkse praktijk.

Geeft het jouw voldoening om bij vakantie of ziekte op de werkvloer de planning in orde te maken en schrik je niet van korte en strakke deadlines, dan zoeken wij jou!

In deze functie moet je goed kunnen plannen, organiseren, samenwerken en overleggen. Aan de hand van de wensen van de klanten en het werkprogramma geef je uitleg en coaching aan de werknemers zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt. Het is belangrijk dat je gestructureerd en nauwkeurig kunt werken.

Functie-eisen:

  • Mbo+ niveau
  • Leidinggevende ervaring in de schoonmaakbranche is een vereiste
  • Hands on mentaliteit, stressbestendig
  • Zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel en creatief
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Nederlandse taal
  • Een mensen mens

Woonachtig in de omgeving Rotterdam/Drechtsteden.

Wil je werken binnen een leuk bedrijf waar je alle mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen en samenwerken met de leukste collega’s, solliciteer dan op deze leuke vacature!

Solliciteren:

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie via het contactformulier samen met je cv en motivatie. Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact met ons opnemen: 078-6819645

 

Geplaatst in Uncategorized.