Glasbewassing, gevelreiniging,

conserveren kozijnen & anti spinbehandeling

Glasbewassing

Wij hebben ervaren en professionele glazenwassers in dienst. Alle onze glazenwassers zijn in het bezit van veiligheidscertificaten en vakopleidingen waardoor werken op hoogte in alle denkbare situaties verantwoordt is. Ook zijn onze medewerkers gecertificeerd om liften te bedienen en tijdelijk stil te zetten. Door opdrachten in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Brabant kunnen wij flexibel en snel handelen, zodat u op zeer korte termijn weer bent voorzien van schone ramen en gevels.

Wij kunnen naast traditionele glasbewassing met ladders of gevelinstallaties, ook hoogwerkers inzetten of gebruik maken van onze eigen telewassystemen met osmosewater. Wij zorgen niet alleen voor streeploos opgedroogde ramen, maar reinigen tevens het kozijnwerk, ook op voor het oog niet zichtbare plaatsen. Wij stellen u op de hoogte van de staat van onderhoud van uw kozijnen en schilderwerk. Wij komen op plaatsen waar u geen of onvoldoende zicht heeft.

Anti spin behandeling

Spinnen zijn onschuldige insecten, maar kunnen een hoop overlast geven. Heeft u overlast van spinnen, spinnenwebben en overige vervuiling van bijvoorbeeld uitwerpselen van de spin op uw bedrijfsgebouw? Het oplossen en voorkomen van spinnenoverlast, spinnenwebben en vervuiling komt steeds vaker voor en daar kunnen wij iets aan doen. bedrijven gedaan.
Spinnen verdelgen met gif is in Nederland bij wet verboden, verdrijven met een milieuvriendelijk product is wel toegestaan. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn een enorme belasting voor het milieu en zijn bovendien zeer schadelijk voor de mens. Wij werken daarom met een gecertificeerd, biologisch product.

Door het toepassen van een anti spinbehandeling met een frequentie van minimaal twee maal per jaar blijft de overlast u bespaard. Hoe lang u precies beschermt blijft is afhankelijk van de weersinvloeden en de grootte van de spinnenpopulatie.
Na de reiniging en behandeling is de ondergrond schoon en bedekt met een transparante vuilafstotende beschermlaag waardoor spinnenwebben niet meer hechten en de spinnen vertrekken. Na de behandeling is uw bedrijfspand langdurig beschermt tegen spinnenoverlast.

Gevelreiniging

Onderhoud van uw pand en gevel zorgen voor een goede en verzorgde uitstraling. Het draagt bij aan de levensduur van uw pand en tevens aan de waarde van uw vastgoed.

Door weersinvloeden, algen, mossen en industriële vervuilingen kunnen gevels worden aangetast. Dit kan zorgen voor schade en onnodige kosten, zoals een verminderde isolatiewaarde en vroegtijdige erosie. Een schone gevel geeft niet alleen meer uitstraling, maar zorgt op de lange termijn voor lagere kosten. Om deze reden adviseren wij periodiek onderhoud.

Al onze medewerkers zijn ervaren en professioneel en beschikken over de juiste certificaten en opleidingen. Wij kunnen u voor elke type gevel en vervuiling een passende offerte op maat bieden, zodat u gevel in optimale conditie blijft en u pand een verzorgde uitstraling heeft.

GESPECIALISEERD IN:

  • Traditionele glasbewassing
  • Telescopische glasbewassing
  • Inzet en verhuur hoogwerkers
  • Gevelreiniging
  • Reinigen en conserveren van kozijnen
  • Impregneren van de gevel
  • Anti-spin behandeling