Dit is Sensor

Even voorstellen

Met ruim dertig jaar gebundelde ervaring in de branche ontstond inmiddels ruim twintig jaar geleden het idee om een eigen schoonmaakorganisatie te beginnen. Sensor Bedrijfsdiensten BV werd een feit. Inmiddels is er sprake van een professionele organisatie welke letterlijk is gegroeid door onze ‘uit de hand gelopen hobby’. Inmiddels hebben we ruim 400 personeelsleden, een breed scala aan diverse opdrachtgevers en verrichten wij dagelijks vele diverse facilitaire diensten.

Als schoonmaak- en onderhoudsbedrijf richten wij ons op de zakelijke markt. We zijn werkzaam voor profit en non-profit organisaties in diverse branches. Het MKB is een belangrijke doelgroep, net als vastgoedbedrijven, bouw, gezondheidszorg, woningcoöperaties en VvE beheerders.

Afhankelijk van de uitvraag werken wij prestatie- of resultaatgericht, meedenken is onze verantwoordelijkheid evenals continu flexibel zijn. Ook worden wij frequent gevraagd voor advieswerkzaamheden bij nieuwbouw en renovatie; zodat na oplevering het schoonmaakonderhoud kostenbesparend uitgevoerd kan worden.

Onze aanpak maakt ons onderscheidend: we doen wat we zeggen.

Daarbij denken en bewegen we graag mee met de omgeving van onze opdrachtgevers. Pro actief schakelen hoort bij de snelle veranderingen in de tijd van nu. Wij bieden een totaalconcept aan facilitaire diensten. Uiteraard is vakmanschap van groot belang. Schoonmaken is een echt vak.

Onze medewerkers zijn dan ook altijd gedegen geïnstrueerd voor hun werkzaamheden, volgen verschillende vakgerichte opleidingen volgen en worden constant door onze gecoached. De medewerkers zijn immers de kracht van onze organisatie. Alle leidinggevenden en directieleden zijn enorm betrokken bij onze mensen. Dit wordt gewaardeerd, want het personeelsverloop en ziekteverzuim ligt bij ons ver beneden brancheniveau, onder de 1,5%!

Kenmerkend naast de persoonlijke aanpak is ook onze kwaliteitswaarborging door VCA-certificering, VSR en de DKS controlemethode. Daarnaast dragen wij het SIEV keurmerk en zijn wij NEN-4400 gecertificeerd! Ook hebben wij, in 2015 al, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend en conformeren wij ons aan de bepalingen die deze code voorschrijft. Met gedegen en betrouwbaar werken streven wij continu naar een hoog niveau van dienstverlening en houden wij onze medewerkers betrokken én tevreden, zodat u dit ook kunt zijn!

Vakkennis is belangrijk, goed schoonmaken is een kunst. Die kunst beheersen wij bij Sensor Bedrijfsdiensten!

.